Trailer

Hier en op de website zijn alvast previews te vinden van het creatieve werk ontstaan rond de ontmoetingen van het Dubbelportret project.

Regelmatig worden op de website van stichting WijZijn hier nieuwe dingen aan toegevoegd.

Na de ontmoeting tussen Ayman Ghoujal en Izaak Zwartjes in het Dubbelportret project, is Ghoujal nu zelf begonnen met een documentaire over Zwartjes.

Ayman Ghoujal laat zich in zijn werk als filmmaker en fotograaf inspireren door alledaagse ervaringen om zo de grote thema's aan te kaarten. Hij gebruikt hiervoor zowel ervaringen uit zijn eigen leven als die van andere mensen.

Over de ontmoeting met Zwartjes zegt hij:

"Het fotograferen van vreemde dingen en mensen vind ik prachtig. Izaak maakt me nieuwsgierig. De ontmoeting met hem bleek een compleet nieuwe ervaring te zijn. Tegelijkertijd was Izaak ook zoals ik had verwacht dat hij was. Een intrigerende ervaring."

Bekijk hem hier: