Zoeken
  • Nikita Swikker

Nieuws


Lieve volgers van het dubbelportret project! Na een tijd van veel geduld is er nu dan toch eindelijk goed nieuws. Er is weer zicht op een nieuwe tentoonstelling!

Ik vind het zo ontzettend mooi om te merken dat een jaar later de gemaakte verbindingen van tijdens het poject er nog steeds zijn.

Wat in het vat zit verzuurt niet en ik kijk ernaar uit om nu eindelijk naar buiten toe te presenteren dat er zicht is op een nieuwe tentoonstelling. Yes!


Kortom:

Er is een nieuwe voorlopige planning voor de tentoonstelling: Einde zomer 2021 Locatie: Pieterskerkhof 4A, 2311 SR Leiden

Er blijft altijd een risico op verscherpte maatregelen in de periode dat we de tentoonstelling plannen. Mocht dit zo zijn, al is in de zomerperiode het risico het laagst, dan wil ik het project alsnog door laten gaan. Oplossingen kunnen dan gevonden worden in bijvoorbeeld van binnen naar buiten films streamen.


En dat is nog niet alles! Want de bijzondere verbinding tussen de kunstenaars bleef het afgelopen jaar. Hoe hebben de deelnemende kunstenaars het ervaren? We blijven ze volgen en brengen jullie graag op de hoogte:

Zodra de lockdown voorbij is spreken @inge_reisberman en @ayham.sadoon weer met elkaar af om te kunnen bijkletsen en ook om eventueel al wat creatief werk te bespreken! Het idee is om dit op te nemen en audio en/of video fragmenten hiervan te delen op de website. @ayman.ghoujal, @jan.stap.33 en ik nemen volgende maand een interview af op over alle ontwikkelingen in de tussentijd! Hiervan zullen ook teksten en/of geluidsfragmenten worden gedeeld met jullie.


Ik blijf jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen en zie jullie heel graag snel weer! En natuurlijk tijdens de uiteindelijke tentoonstelling!


Lieve groet, Nikita

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven