Jan Stap

Wat denk jij? Is het tijd voor een voorstelrondje tijdens dit zonnige weekend. JA? Dat dachten wij dus ook!😃✌🏼☀️We trappen af metJan Stap. Al meer dan 10 jaar enthousiast en gepassioneerd filmmaker en onze vaste kunstenaar met beeld. Momenteel is Jan druk met de edits van de dubbelprojecten en kunnen wij haast niet wachten tot het eindresultaat! Leuk weetje over Jan: hij gelooft altijd in het goede van ieder mens.

Ook vind hij het geweldig om met zijn films antwoord te kunnen geven aan de kijker. Lastige obstakels, een moeilijk dilemma of een interessante situatie. "Beeld geeft het antwoord en dan gebeurt er écht wat. Met mij en met de kijker". Aldus Jan.