Inge Reisberman

Na een zonnige start van de week (hebben jullie ook zo genoten?) ☀️ Is het vanavond weer tijd voor een voorstelrondje binnen het dubbelportret! Met trots vertellen we je graag over een bijzondere dame in ons midden: Inge Reisberman.

Inge haar werk en expertise bestaat uit film en video. Vaak opgenomen in de destijds leegstaande Meelfabriek in Leiden. In haar werk vertegenwoordigen bijzondere stoffen zoals puin, water, rook of schuim het narratief van (nood)lot en vergankelijkheid.

Inge is benieuwd naar hetgeen een ieder verbindt in deze ontmoetingen van het Dubbelportret. "Nieuwsgierigheid en deelbare creativiteit, dat is wat telt." "De spanning van het eerste contact met een onbekend persoon... Uit een totaal andere wereld en cultuur, met een onbekende geschiedenis en een andere blauwdruk." In het Dubbelportret slaat Inge tijdelijk een nieuw pad in... Tijdens haar ontmoeting met Aeham in de Lokhorstkerk hebben de twee kunstenaars beide zijn/haar kunstvorm ingebracht. Het blijft bijzonder vind je niet? Check onze stories voor een leuk kijkje met deze bijzondere vrouw achter de schermen. Fijne avond!