Inge en Aeham: ontmoeting in de Lokhorstkerk

We zijn van start! šŸ™ŒšŸ¼ Een creatieve ontmoeting, een betekenisvolle verbinding en een Ć©cht open gesprek. Inge & Aeham bijten het spits af in de Lokhorstkerk. Een bijzondere schuilkerk als locatie met een relevante achtergrond rondom het onderwerp schuilen. De kunstenaars laten hier hun creativiteit spreken, wat zorgt voor speciale en onverwacht mooie momenten tussen beide.

We nemen je via onze social media mee achter de schermen tijdens de dubbelportretten! Samen op naar de volgende ontmoeting die eveneens in het teken zal staan van vluchten en schuilen. Maar nog van zoveel meer!

We kijken uit naar het eindresultaat van al de culturele ontmoetingen. Deze zijn in de vorm van twee korte films te bewonderen in Old School te Leiden tussen 27 en 31 mei 2020. Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie over het Dubbelportret project op onze website en blijf op de hoogte!

Fotografie: Ayman Ghoujal

ā€‹

Ā© 2019 Stichting WijZijn | webdesign door Delaroche & Burning Light Media Solutions