Geluk

// Geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt... ♥️✌🏼Doordenkertje hé? Deze foto is niet zo heel lang geleden. Alleen wel gemaakt nog vóór de 1,5 meter afstand, voordat Corona om de hoek kwam kijken en voor dat de wereld letterlijk even stil stond.

Maar wij zouden Stichting WijZijn niet zijn als we niet samen, (figuurlijk) hand in hand vooruit wandelen. Kijkend naar wat er wél kan, in plaats van niet. Tevreden zijn met wat je wél hebt, in plaats van niet.

Dat doen we natuurlijk samen. We houden je op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn rondom de dubbelportretten. Voor nu, blijf sterk en herriner mensen af en toe aan de dingen die we wel hebben. Elkaar.