Aeham Sadoon

Het is tijd om weer een kunstenaar voor te mogen stellen die voor de camera heeft gestaan in het Dubbelportret project. ā¤šŸ‘šŸ»šŸ”˜

Aeham Sadoon (ALhasaka,1992) is acteur en theatermaker. Toneelmaken is zijn passie. Sadoon schrijft veel van zijn voorstellingen zelf, waaronder monologen waarin hij zelf als acteur in speelt. Aeham heeft voor tijdens de creatieve uitwisseling met Inge een gedicht heeft geschreven en deze op een bijzondere manier voorgedragen.

Over zijn ontmoeting met Inge vertelt hij: "het was heel erg bijzonder met Inge. Ik wist van tevoren natuurlijk totaal niet wat of wie ik kon verwachten. Uiteindelijk bleek de ontmoeting vol te zitten met spontane en onverwachte momenten die me zeker geraakt hebben."

ā€‹

Ā© 2019 Stichting WijZijn | webdesign door Delaroche & Burning Light Media Solutions